Az irodatakarítás sokszor nem korlátozódik a belső terekre, hanem kiterjed az épülethez tartozó kert, park, parkoló, teraszok és bármilyen más külső terület tisztán, rendezetten tartására. Néha felmerül a kérdés, hogy egy, főként irodatakarítással foglalkozó cég milyen részeket vállal el egy sokszor kertészeti tevékenységet is tartalmazó megrendelésből – ezeket mutatjuk most be röviden.

A gyep, legyen az természetes rét vagy reprezentatív felület karbantartása, az irodatakarításhoz hasonló szervezettséggel történik, tehát vannak napi (szemétszedés, seprés, hamutálak ürítése, váratlan zavaró tényezők, mint vakondtúrás eltüntetése, locsolás korrigálása), illetve heti és évszakhoz kötődő tevékenységek. Fontos feladat a természetesen keletkező hulladék, pl. falevelek eltávolítása, a metszés és a permetezés. Mindenkor figyelembe vesszük a megrendelő kérése mellett a környezetvédelmi, hatósági előírásokat is, főleg ami a fakivágást, parlagfű irtást és a kaszálék elszállítását szabályozza. Pont úgy, mint az irodatakarítás belső munkáinál, itt is EU szabványnak megfelelő vegyszereket használunk, szem előtt tartva a környezetvédelmi előírásokat.

Az irodatakarításnál bevezetett minőség-ellenőrzési rendszerünk a zöldterület kezelésre is kiterjed, ezzel biztosítva, hogy a szolgáltatás a szerződésben foglalt mennyiségek és tartalmak alapján történjen, az ügyféllel közösen történő, rendszeres minőség-ellenőrzés mellett. 

Az irodatakarítás az utóbbi években a megrendelői oldalról egyre szélesebb körű igényeket támaszt, amihez a szolgáltató szektor rugalmasan igazodott. Megrendelőink visszajelzései alapján örömmel mondhatjuk, hogy az FL Perfect Kft. a külső és belső terek tisztán, rendben tartásában kiemelkedő minőséget nyújt országszerte, legyen szó bármilyen típusú megrendelésről.