Takarítógép bérlés, értékesítés

Takarítógépeink egyaránt alkalmasak irodák, háztartások, vállalkozások, cégek számára. Akár azonnali kiszállítással biztosítunk takarítógépeket kedvező áron, amelyek nem csak általános tisztításra, hanem állagmegőrzésre is hatékony megoldást nyújtanak.

Nálunk professzionális megoldásokat talál, melyekkel időt, energiát spórol, a technológiákon túl pedig szakértelmünk a garancia a kiváló eredményre.

A takarítógép bérlés költségtakarékos megoldás. Ha takarítógépet bérel, nem kell karbantartási vagy javítási költséggel számolnia. Ráadásul a takarítógép bérlés révén akkor alkalmazza a berendezéseket, amikor csak akarja, viszont használaton kívül nem foglalják Önnél a helyet.

Munkatársaink az igények feltérképezése után, szakszerű tanácsadással segítséget nyújtanak a legalkalmasabb takarító- és tisztítógépek kiválasztásában. A helyszínre szállítást követően beüzemelik a gépeket és megmutatják használatát.

Takarítógép bérlésekor természetesen a szükséges tisztítószereket is házhoz visszük Önnek. Kínálatunkban megtalálhatóak szőnyeg-és kárpittisztító gépek, egytárcsás súroló gépek, magas nyomású mosók, ipari porszívók, stb.

Bérelhető takarítógépeink

Érdekli szolgáltatásunk? Ajánlatot szeretne kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!