Zöldterület kezelés

Megrendelőink igényeit teljes körűen figyelembe véve vállaljuk ipari épületekhez tartozó zöldterületek, parkok gondozását, fenntartását sokéves tapasztalattal és professzionális gépparkkal.  Továbbá vállaljuk rendezvények helyszíneinek előkészítését, illetve rendezvény után a terep rendezését.

Eseti és átalánydíjas megrendeléseket is várunk, melyeket mindig kiváló minőségben, versenyképes áron teljesítünk, a környezetvédelmi jogszabályok betartása mellett.

A zöldterület-kezelés legfőbb célja parkok és kertek  gondozása és fenntartása.

Ide tartozik még – többek között – a kertrekonstrukció és az egyéb kerti munkálatok. További két fontos célkitűzése a köz- és közösségi terek, épületek támogatása és a környezetvédelem.

A zöldterületek kezelését és gondozását előzetes terv alapján valósítjuk meg, amelyet egy felmérés előz meg. Ennek során számba vesszük az adott terület méreteit, kihasználtságát és a rajta található növények állapotát.

Zöldterület kezelési szolgáltatásaink az alábbiakat foglalják magukba:

fűnyírás, fűkaszálás, parlagfű irtás, kaszálék elszállítás, parkosítás, kertrendezés, növénytelepítés, automata öntözőrendszerek kiépítése és karbantartása, sövény nyírás, bokrok metszése, fák gallyazása, fakivágás, ágaprítás, tuskó kiszedése munkagéppel, növényvédelem, permetezés, gépi-és kézi földmunkák.

Érdekli szolgáltatásunk? Ajánlatot szeretne kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!