Irodaház takarítás

Az irodaházak takarítás célja a kellemes és makulátlan munkakörnyezet kialakítása és szinten tartása.

A terület nagyságától, jellegétől és a dolgozói/ügyfél létszámtól függően a megrendelő igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki a napi, illetve az időszakos takarítások rendjét. A napi és heti irodatakarítás részeként a portalanítást, az irodai gépek külső tisztítását, a konyhai gépek külső felületeinek tisztítását (sütő, mikró, hűtő), a munkaállomások tisztítását, a mosdók-és teakonyhák takarítását és fertőtlenítését, hamutartók és szemetesek ürítését, a porszívózást és felmosást, valamint a növények öntözését végezzük el. A fent felsorolt irodaház takarítás munkafolyamatokat úgy időzítjük, hogy a dolgozókat, ügyfeleket ne zavarjuk, tehát nagyrészt munkaidő előtt vagy után. A napi irodai takarítási feladatok elvégzése mellett ügyeleti takarítót is biztosítunk, aki az előre nem látható szennyeződéseket (pl. kiömlött kávé, üdítő, stb.) eltávolítja, esős/téli időben a közösségi terek járófelületét folyamatosan tisztítja. Az ügyeleti irodai takarító feladata továbbá a napi takarítási feladatok kiegészítése pl. pókhálózással, a padozat széleinek tisztításával, illetve minden olyannal, ami az időszakos (nagytakarítás) szükségességét ritkítja, az irodákat pedig szebbé teszi.

A megfelelő irodatakarításnak (esetleg gyártóüzem takarításnak) jelentős szerepe van az állagmegőrzésben is, hiszen az alaposan és megfelelő technológiával tisztított felületek, burkolatok élettartama jelentősen megnő. Ugyanez igaz az irodai gépekre is (pl. fénymásoló, nyomtató), melyeknek a por az egyik fő ellensége.

A nagytakarításkor az ajtók, ablakok és azok kereteinek tisztítását, az almatúrák portalanítását, a csempetisztítást, a mozdítható bútorok alatti felületek szerrel való tisztítását, a teljes bútortakarítást és felületkezelést, a fűtőtestek szerrel való tisztítását, kárpit-és szőnyegtisztítást, redőny-és reluxa takarítását, szalag-és hagyományos függönyök tisztítását, illetve a konyhai-és egyéb szekrények, valamint a hűtő és mikró belső takarítását végezzük el. Ilyenkor kerül sor az alpin takarításra is, mely érintheti az épület külső felületeit is, megbeszélés szerint.

  • A nagytakarításra mindig munkaidőn kívül kerül sor (hétvégén vagy éjszaka).
  • Megbeszélés szerint vállalunk darázs és rágcsálóirtást, és ennek a gyakoriságát összehangoljuk a nagytakarítás ütemezésével.
  • Igény esetén beleépítjük a vállalási árba a higiéniai szerek-és eszközök biztosítását is (wc papír, kéztörlő, folyékony szappan), vagy kedvező áron vállaljuk ezek szállítását megrendelőink felé.
  • A takarításhoz használt szerek, eszközök és gépek be vannak építve az iroda takarítás árába, ami azért jó, mert a megrendelő fix költséggel tud számolni előre, éves szinten.
  • Áraink tartalmaznak az adott területhez rendelt területi vezetőt, csoportvezetőt, illetve a terület nagyságától és jellegétől függő létszámú takarító személyzetet.
  • Kollégáink egységes arculatot képviselnek, ami a munkarendben és a külső jegyekben is megjelenik (egységes munkaruha).
  • Az általunk használt tisztítószerek minden tekintetben megfelelnek ez EU-s szabványoknak, előírásoknak.

Érdekli szolgáltatásunk? Ajánlatot szeretne kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!